Обично точаците им стојат надвор пред продавница. Ние од Агротехна го купивме и кај нив се надвор. По мене мора да го проба. Син ми пробуваше некои кој воопшто не му легнаа. Знам дека поголем точак подолго ќе се користи, но сепак не многу голем. Постарото е 5годони и тоа сега вози 16 точак.
Каде да најдам циклама чаршав со ластик за единечен кревет? Бомико, памук пале о стружанка нема таква боја.
Најобично Ели со помошни. Дури и ова му е големо, а камо ли на поголем да го ставам. Мислам нема поента поголем. едвај со прстите стига, може па моево дете е кусо во ноџињата.
Од каде го зема? Убаво ептен. И јас се се мислев ама викам мало е уште ама сепак може треба да пробам
Од Агротехна. На моите па балас бајкот не им легна ич и го продадовме. Брат му на 4год почна да вози ваков точак. Сега е 5 и вози без помошни. А малово гледа од брат му, па си бараше. Во населба на сите деца им ги земаше точачињата, па затоа му купив. И многу го вози, секаде со него одиме.
Ние му купивме 14ка лани на 2 ипол години и му беше голем, го возеше не дека не, ама ептен тешко му одеше. Сега на 3 ипол му е таман. 12ките мислам се премали и многу малку би се користеле. Нека проба на лице место, сепак зависи и од висината на детето.
@emkaemka онлајн. Отварам од време на време и мислам дека вечно се истите @eli25 како си задоволна од балансот? Каков и каде да барам?
Од чико е на мали,лани го купивме Прво не го сакаше ама сега никаде не оди без него. И трескан од земја е бааги ,ама супер е . Сличен ваков т.е изгледа истиот е само некои мали измени има
12 се мали за да се возат со помошни тркала за деца висина 105см,ама без помшни се идеални.нозете треба да им допираат до земја.мојов син научи без помошни пред некој ден.4 год ќе полни на 20 јуни.баланс бике нема возено.
На ќерка ми 2г и 5м и купивме 12 инчи, за син ми 4г ќе прави за 1м 16 инчи. Нека проба детето најубаво
Еве може ова ќе помогне на некој. Кај нас беше точно. Син ми е 93 висок 33 см внатрешност на нога. Што би се рекло ниско со куси ноџиња . Инаку и на 12 едвај допира доле само со врвот на прстињата. А супер го вози, лесен му е, правец си држи. За наредна година ќе му купам друг или од брат му ќе го вози. По мене мора да проба. Ние така се заебавме со баланс бајкот. На невидено го купивме. Се испостави дека им е тежок и висок.
Па зар секое лето ќе купувате нов точак? На 12ка мене ми кажаа дека се крева седиштето и воланот. И јас сум на мисла која големина да ја земам. Мојата е 2,5.
Sekoe dete e razlicno i nemoze da se sporedat,mora da probaat. Ne se isto visoki,ne se ista tezina, ne se so isto razvieni motoricki sposobnosti. Nekoj se uci sam,na nekoj mu treba pomos. Ostavete gi da gi odberat koj im se dopaga i ke se naucat sami. Sinko moj za prviot velosiped ne spiese duri ne mu go donese tatkomu doma, posle ne mozevme da go simneme od nego. Za godina dena go vozese golemiot tocak so 24 golemina na gumi, go obozava ne saka nov,super nu bil. Kerce pak si odbra sama na 4godini rozev so poni francuski model,premnogu i se svigase, go kupivme i na 6 sama si se nauci bez pomosni...(tocakot e so 20gumi). Se e do deteto. Mora da proba.
Јави се прашај во кое Локо сакаш да идеш, прошла недела до 20ч работеа. Мислам и дека им пишува дека од 10ч отвараат, а они од 9ч се на работа..