Od wenice dali nekoj naracuval online. Broevite dali im se verodosrojni? Mn imaat na breeze roba, kvalitetna,gledav za devojcevo pa da prasam dali nekoj naracuval.
И еден куп лопатчиња, кофички, колички, модли и калапи за во песок, ама веќе ги завалкавм. Летната сезона може да започни.
Каснам, али да си кажам, јас идам само во тоа во Бутел што е, или па општински може и Чаир е, не знам, сеедно едно е. Прошла недела бев и крцаше со роба, што облека, што играчки. .
154*87*21 на отворен песочник. Уште не ми е стигнато. Штом ги добијам ќе ти пуштам на инста како изгледа во живо за големината.
Го обожава, шумахер е прав, ова лето ке поминеме, тек наредно здравје ке купам 12ка , се ми се чини мала е
@hello-kitty.90 мислам ти сандалките од спортвижн ги имаше нарачано,тие што пипува дека се женски... епа дека мораме исти да имаме кажи ми за колку време ти стигнаа? Ги чекам 6 дена...
Исто,ги порачав во вторник и уште ги чекам.Пишав и на месенџер,на испорака биле.Значи вие ми ја правите гужвата со Лаки