Има благ нагиб, ама не е како седиштата што се од 0-18. Тие имаат поголем нагиб. Не сме го користеле убаво, вчера го зедовме. Треба да го повозиме малку, па да видиме дали функционира нагибот.
@iki26 ова од пролетната колекција ли е на H&M или грешка сум? @tina-63 може ли линк од производителот да го барам он лајн, баш барам нешто вакво за син ми за роденден, фала
Подготовки за пролет За пролетни дождови Чизмите веќе ги сефтосавме за во кал пред некое време,како ЏоооЏ и Пепа П.С.Кај нас е се на риги или со лавови,тигрови и остале животиње
Јакната 10 евра.Од Германија.Братучетками ми го откри kik.de...ако немаш кој да ти купи/прати ќе се разочараш,не гледај...за ич пари а колку убави работи.Какви јакнички/кабаници има...едвај оваа останала. Чизмичките од словенечкиот Декатлон,9 евра.Ептен препорачувам,баш солидна да не речам убава гума. П.С.Фала,здравје да имате и поубави да си купите И со лесно мајка,секоја чест на храброста
@iki26 зарем не е комплетчето од бутик Манела? Таму како да го гледав. Колку што гледам и @ilyan го имаат истото, баш се погодиле сликите едно по друго