Во Стружанка ги зедов и се поевтини. 120 гаќички,150 маичка. Во тритекс беа 170 гаќичките. @Ano сега е опседнат со диносауруси и се му е убаво. Инаку во книгата ги има сите типови дуносауруси и опис за нив. Кога му ја читам слуша,сиг.е интересна за него И звуците само ги стиска и имитира
Значи врснициве во ист филм се моментално. Само диносаурси го интерeсираата. И надвор кога шетаме се бркаат диносаурси(ова замислени или татко му глуми) , дома се играат, цртани само тоа одбира, книги се читаат и нормално обавезно се заспива со еден. Он би со сите, ама сме се договориле. Инаку ќе треба он и диносаурсите во спална, а јас и мм во дневна да спиеме
Ние ја имаме истата, види во Лотус, нашата е од таму, 990 денари. Ќерка ми, 1 година, многу ја сака, сама се качува и се клацка. Син ми беше 2 кога ја купивме, не ја користеше многу, само кога ќе дојдат дечиња на гости се тепаат кој прв да се качи. Според мене вреди за парите.
Дали некој знае од каде можам да го купам/нарачам садоперот за деца? Некој што во брзо време го нарачувал
Го има во Izishop ама не е на батерии, со пумпа бил, исто и во Бубамара го имало, види некоја страна назас имаат пишено
Ај прашај во Сонце во Лептокарија. Едно време и таму како да викаа дека има кога прашував. На син ми му беа омилени ликовите од PJ Masks, и јас барав низ форумов сѐ и сешто од нив. Еве линк од продавницата: https://m.facebook.com/igrackisoncesf/
Фала ти многу за помошта, ќе прашам и тука. И мојот ги обожава сега, играчки најдовме ама одело никаде. Т.е. има од другите, вакво баш нема
Јас земав од Аулет и Геко за двајцава, имаше и Кетбој тогаш. Не се баш такви како на сликата погоре што ја стави, ама вршеа работа. Ако сакаш ќе ти ги сликнам да ги видиш во порака. Инаку еве разгледував кај овие Сонце, гледам и вакви маски имале сега.
Битно Кетбој да е, не мора скроз такви. Колку ќејфот да помине. Прашав, се надевам ќе одговорат. Фала уште еднаш
Незнам дали е за во темава, ама дали некој има идеја каде да најдам маски полицаец и позарникар, иако не е сезона од маскенбали?
Neznam dali e za ovde prasanjeto no dali ima nekoja od bas syo go ima ovoj gardetober.. se midlam da zemam za ic pari e.. samo neznam kolku e kvaliteten
Не знам ка да прашам па ај овде може е најсоодветно,мајки на поголемки девојчиња каков шампон за коса користите за женските? Имам користено корин де фарм,шаума ама сакам нешто да сменам. @referentka ,@Kitten ,@An-na знам тука ни се генерациски децава?
Истата е како на сликата, дури 3 дечиња можат да се клацкаат (едно во средина и 2 од краевите), ама наше маало големо е, затоа има кавги.
Јас го користам на Балеа виолетовиот за принцези. Сменивме еден куп додека не го погодивме, од сите ја чешаше главата, овој среќа се погоди. Еве овој: