Online family & baby boutique ili Брендирана облека за возрасни и деца Кога сме кај нив @Kitten ти стигнаа ли?
Не ми стигнаа Родендените поминаа. Ми јавија дека само едното стасало, а тоа беше минатиот вторник, им реков веднаш да го пуштат за да стигне до роденденот. Роденденот помина, курирот се јави денес И еве го чекам за утре, значи згора на сѐ и два пати куриска служба ќе плаќам Памет за друг пат, ќе си нарачам од Гордана.
Жал ми е што не стигнале. Јас да сум не би ги земала, како што и кажави на неа дека нема да ги земам ако чекам уште 3 недели. Не дека е она крива ама не кажа дека имала застој,според мене не фер. Гордана до сега била ок.
Епа ни си ја знајме така Оваа е страната https://www.facebook.com/Брендирана-облека-за-возрасни-Лондон-106722910722652/
Оваа другата страна- Брендирана облека за возрасни и деца од Лондон. Порано се нарачуваше преку нејзиниот профил, сега од пред неколку месеци ѝ е направена оваа страна. @BabyT* не е виновна но одговорноста е нејзина да најави дека има застој, како што кажа и ти. А ми најави дека ќе стигнат до крај на мај. Плус едново што ѝ реков веднаш да го прати стига дури после една недела, а сите курирски служби доставуваат за два максимум 3 дена. Можда си имаат некој свој курир. А не сум таков тип да не го подигнам тоа што сум го нарачала, но за во иднина знам дека ме губат како муштерија.
Море и те како има неодговорни курирски служби и карга. Мене во последно време се ми ги доцнат или загинуваат пратките и чекам со денови. А и мм сега последно што праќаше му ја доцнеа пратката 2 недели на човекот кој секој ден одеше и си ја бараше, па после уште дополнителни 2 недели за пари чекавме. Се не мафтаа утре, задутре, па од понеделник. Значи повеќе од 1 м не можевме пари да земеме, а не се работеше за баш мал износ на пари. Па, дури откако им се закани со пазарна инспекција едвај некако не исплатија. Се вадеа на неработни карантински денови. Хаос се сите мислам.