Фала, ги нарачав од https://www.facebook.com/carters.vs.12 на George се, а наочарите се на Primark но не се од сега купени, не се сеќавам од каде точно сум ги нарачала.
еве и ние го купивме денес не е ист како вашиот,но функцијата му е таа од каде го купивте садоперот? Од каде ја купи оградата, и колку кошта?
Мајки што мислите дали вакви би можело да ги вози дете од 4 год? Малиот ќе прави 4 сега и многу сака. Гледа поголеми деца и секој ден ме прашува кога ќе купиме. Мене ми е страв да не паѓа многу. Имате искуство со дете на таа возраст? Ги пишува тука за од 3 годинки. Се мислам дали да ги нарачувам. Фала ви.
За дете не знам,но од лично искуство ќе кажам, кога почнав да возам ролери како мала, прво возев едни пластични како играчка да не речам, налик на овие. Следните ролери што ги добив беа вистински ролери од спортска продавница, со квалитетни тркалца, и самата чевла квалитетна со сунгери со заштита со све внатре. Разликата беше огромна. Муабетот ми е, дека ролерката треба да е квалитетна, затоа мој совет е без да ги видиш во „живо“ не нарачувај. кој возел - знае. А за мало дете не знам, моето е се уште мало немам искуство