@Minnie-e штом така веќе не на рачувам од Англија, и така провизиите им се плафон! За таа цена и кај нас се наоѓаат убави работи. Јас од Гордана имам 4 пати нарачувано, немало утка ниту еднаш. Само повисока е провизијата кај нејзе.
Aktuelnata ponuda na A1. 200 denari e pretplatata. Dogovor na dve godini. Ima bezplatni minuti, poraki. Saatot i trotinetot gratis. Za broj iskreno ne znam nie i i taka sme so nivni broevi. Ke vidome kako ke se pokaze. Pocna veke sam da odi nadvor, pa zatoa.
Се прави претплата на 24 месеци, по 199 ден месечно, број ќе си добиете со договорот и јас сум со план да земам, ако е мал ќе се најдат за в година.
Da toa mi bese prasanjeto dali e vrzan samo so toj broj ili mora i pogolema pretplata da ima?! Ffalaa
И јас го чекав во бисер да го донесат, демек на список ме ставија и ги нема да се јават еве веќе недела дена. Филм ми направија дека одма им се потрошиле, па сега само по нарачка оди бла бла. И вчера во ГТЦ поминував и викам чекај да прашам. одма ми дадоа без проблем ни нарачка, ни ништо. Не ни е во функција ставен уште, ќе видиме деновиве.
Балансот некако не му прави мерак, се молиме дали да го земеме надвор па го влечеме ние цело време. Да форсирам, ќе го засака или да купувам друг? Трицикл има ама не ги стига педалите, на него е научен да го буткаме. Се мислам за класичен со помошни. Или нешто "неколку во едно" како на @emkaemka. Прееска нечека тротинет и го повозе па сакам и тротинет да му купам. Се само да престане да лови пеперутки пошто само тоа го интересира. Помагајте од искуство
Нека си лови бе, остави го И моите не го сакаа балансот ич. Големиот до 4 год се со тротинет беше, прво на 3 тркала, сега и на две купивме. Поубаво вози , него што оди.е од оваа година, бидејќи градинки не работат, а ги чува маж ми ги научи све и точак без помошни, тротинет, скирол и ролери. Малото исто така не сакаше баланс. Он сега е 3 години и вози точак со помошни најчесто. Остави го детето , без форсирање, што си сака тоа. Ние секој ден со различно сме надвор. Обично што возат другите деца тоа сакаат и они, по пет пати до подрум одам.
Зошто да престане да лови пеперутки? Зарем очекуваш дека сите деца треба да сакаат точак да возат?! Мрежички му купи, чашки, лупа и се попратно за да ги чува, анализира? Кај мојов имаш вози, вози и наеднаш скока од точак и иде у лов, детево ми е заљубено во инсекти и крај Секаде иде со точачето, но го вози само кога е уздолно или право, за узгорница раче ми дава да го влечам педали нејќе, тротинет нејќе, само како точаче да вози со нозете го користи, ниту како баланс не му го местам бидејќи како што кажав рипа од него за да не му избега пленот Едноставно не ми е детево мераклија за точак, барем не засега и не претерано, ниту па за топка е вау, он би да се пентари некаде, да шета по шуми, реки, да бара инсекти и животинки. Јас се водам по него и не инсистирам за ништо, туку надградувам и стимулирам околу тоа што се интересира. Пушти дете да ужива со пеперутките Spoiler: Пеку
@mssuniquee Имаат ли онлајн продавница да разгледам, ептен е интересен вашиот. Мојата е 1ипол год ама пргава е и го вози тротинетот на батко и па сакам на неа да и нарачам некој по интересен. Ааа и ќе заборавев, колку го купивте?