. Da od Dzambo. Nie i lani imavme patrolni sepi, zapnal pak. Ama lani nisto nemase na ovaa tema sea koa gi vidov epten se izraduvav. Ti preporacuvam na vreme odi zemi si ke gi snema.
Многу се убавиии со здравје да си ги летате,ние моторот го имаме на ист принцип е ко авиончето и го игра многу ама ова второво летало мене ме бендисува мора да го купиме
Ептен е кул,со здравје да се вози. Јас ги гледав неодамна ,тука многу ги возат,3 во 1 се,на Амазон ги има @FreeMind.
@AlicaInWonderland кај е тротинетот? Сум пропуштила да го видам? Барам некој што ќе може малово да го седнеме зашто плачки е за тој на бато Ипанема. Овие конкретно од штандот во Веро, ги има во сите молови и онлајн.⁰ Од велосипед, под клиника (велосипед.мк), не знам точно за од која до која возраст се ама се штелува позади. Точна му е и на малото, скоро 10м е он, а има уште простор да се пушта и за поголема глава од на поголемиот (2 ипол год). Кацигата е стварно убава и на квалитет ама мислам дека е претерана цена. Имаа и поефтини, он запна за оваа и ај да биде по негово ама воопшто не ја става на глава . Носат ли вашите?
Првото лагарија жива, авионот обична пластика, а крилата картонче. Али ај радоста е побитна. А со второто комотно може и без него, ич пат не тепај за вртимушката, чудно лета и не многу далеку Имам едни вртимушки од Галакси по 50ден мислам беа, топ и лета високо, високо
Според мене, нема подобри гаќи и по цена и по квалитет од Ваикики. Мојов 80% боксерки носи. Најчесто се по 3 или 5 во комплет,еден пар му доаѓа по 100-150 ден. И Тритекс, и од Стружанка, и Хм, и Зара, и од Џамбо, се ми е пробано, врска немаат. Ко ќе си во можност, и од Лидл, тој нивниот бренд Лупилу, исто супер ми се покажале. И од C@A се врв, тоа во Ниш ко ќе одиш Ова се однесува и на долна маичка, такозвана бугарка. Истото искуство го имам и за чорапи
@AlicaInWonderland стигнаа и нашите Само некако ми стое дека се уште мали за ова, магнетот е мал па бара прецизност.