@BabyT* само што ги видов како си игра. Да мали се за нагнетот. И мојот со магнетот не се снајде. Исто само со црпалката си игра. @Minnie-e на инста ми е сликата па затоа не си видела. Си разврзавме муабет со членките што го видоа Еве @Ringishpil_ го постираше.
Овие тротинетчиња само онлајн се продаваат ,баш се слатки еве ја страната од инстаграм за продажба онлајн. https://instagram.com/scootandridemk?igshid=1p86dv5ueolbz
Od kade dekoraciite za rodenden? I so Masha I medo da ne imase ako vide Da se redaktiram, Veke si pisala od jumbo sega vidov
Ве читам за машките и боксерките и улетувам како падобранец. Пазете многу боксерките да имаат како калапче (не знам како да го опишам, фактички како што се обликувани обичните гаќи) за да им ги држи на место курето и мадињата. Многу битно за понатамошно спречување на варикоцела.
Препорака и од доктор е машките деца да носат обични слип гаќички затоа што сите проблеми почнуваат т.е недај боже може да настанат од носење боксерки .
Многу игри и играчки се купуваат во последно време, ама не сум сликала. Овие ни се најголем хит во моментов, нормално после диносаурсите.
Моето успева некако да го погоди релативно лесно,ама не му задржува многу внимание, фати 2,3 и после губи интерес. Не ја разбира играта,мал е за ловење риби,па ќе почека да потпорасне малку,дотогаш нека ги брчка низ вода. Овие ни се од локално продавниче,а порачав поубави од Алиекспрес,тие што се полни,а не сплеснати како овие.
Нашите се од али. И дадов и јас да проба со јадицата ама ги зима во рака и ги 'лепи', не ги лови На мојата моментално и е хит игра, ќе видиме до кога. Ама и ги ставам во вода па затоа
Сега ги загледав поубаво,на вашите шрафчето е ептен напред и треба убаво да се намести магнетот за да фати,а кај нашите е рамно горе и полесно е за ловење.