И јас тоа си помислив. Камен да ставам во вода ќе му биде интересно. Дека е вода. А не играчките внатре Како и да е, се што може да ми овозможи одмор 15мин, вреди да се проба. Со рака со нога што сака нека прави Инаку видов вакви има вп Пики. Ако некој сака а не му се чека али
Колку беше оваа? Јас купив со помала рачка изгледа, ама не видов други. Не дека немаме мрежа ама ај како без ваква, а убава е на квалитет. Иначе видов една излегуваше со ваква мрежа од Џамбо во рака. Одма си реков фемина @emkaemka ловите пеперутки со оваа? Имаме ние тегет ама мм вика дека бегале зашто ја гледале. Другата е жолта ама со бамбусова рачка, бркаше работа ама сега неа ја бркаме заради рачката Иако мојов најубаво со рака си ги фаќа
Секоја препорака за 5+..., а и не е скап во однос на намената. Одлично е за учење одговорност во пресрет на училишни денови, за самостојно играње во двор, пред зграда и сл. Постојан увид каде се движи детето и можност за зборување. И што е најбитно, во споредба со телефон кој можеби би се користел за истата намена, нема игрици
249ден е. @Minnie-e ловиме и сите бои на мрежички ги имаме, независно со која боја се лови пленот ни иде, изгледа до спретноста е Бебе беше заљубен во една лила, таа беше прва и ланска, што се немаме уловено со неа Него ми текна, најдовте пожарна? И во Мадеркеар има многу убаво маиче со пожарна, ама за жал за мојов немаше број, си пукнав, а многу ќе се израдуваше
@Minnie-e View attachment 607490 Од каде?? @hello-kitty.90 можеш да прашаш од каде е? И ние бараме вилушкар
Сите овие работи стоеја горе доле едно до друго ,јас кога бев чашки немаше тоа ми фали Кога се вашите родендени кој ќе биде првиот славеник ,на Ели е после нашиот роденден памтам