Дојдов во темава да те прашам од каде ви се? Ги приметив одма Многу се убави. Да не се геокс? Таму гледав вакви ама немаше бројче ни проближно?
Само што и ги земавме од СпортМ аутлет во Скопје се наоѓа во Визбегово. Сама си ги одбра момата, му се нарадува Инаку се на Адидас, премеки се имаше бројчиња, овие се 22ка.
Синко има слични од H&M се од лани се, поклон му се, ама мн се лесни, сега само нив ги сака и на се му одговараат, @monik55 i @AlicaInWonderland Слика во прилог Денес ни стигна ова, сакав друго ама немале на залиха, од андреј компани е.
@kukla21 епа тука немаше ама мене не ми пречат и овие @lackygirl првите патичиња и беа такви исто на Адидас ептен погодени. Сега и вие се исти само со апликацијата што се.
Да не бидам оф топик но ме интересира, сега кога е топло ги покривате само со јорганчињата така? Знам дека се летни но некако ми се чини како да ќе му биде пак топло со нив. Јас имам неколку и уште се чудам кога да покривам со нив. Срамота знам
И јас никогаш не стасав да користам јорган. Имаме два, стоат во плакар. Година ипол е. Значи ги поминавме сите годишни времиња и не најдов кога јорган Летно време не е покриен, ако има некои постудени вечери тогаш они тенките од картерс што не, ниту е тетра ниту е ќебенце, нешто измеѓу. А зимно време со памучно ќебе. Подебело/потенкп зависи од температура. Може за поголеми деца да одговара јорган...