Има секаде 14 ки. Во бајк центар, преубави има. Техномаркет ,агротехна,меркур... Знам дека се мали ама само нека го вози па ако треба пак ќе купиме следна година @Belabelinakinder од каде ? Мајка ми запнала да купи за б-дејот.
Бубачките 380, Шума 500ден. Меркур имаш убави точачиња со корпа напред, баш ми фатија око, плавки, зеленки
Bike Center најди на фб. Ние од таму земавме за синко. Имаше голем избор на велосипеди. Додека на други места немаше баш. Ваму неможевме да се одлучиме од што имаше. Видов и мали.. Ама прашај, пиши на фб баш за 14ки. А и Biser import има убави и убави цени ама продавницата е Охрид. Но имаат достава и тоа мислам бесплатна. @eli25 фала живци тон имам за ваква работа, маж ми го расклопи јас шмирглав, боев. Уште корпата напред да ја закачам и таа ја пребоив, стикери и баш нов уникатен
Купивме веќе одамна, се надоврзав само на муабетот на ели25. Тогаш и во бисер импорт гледав и некои маалски продавници никаде не најдов 14ка, не знам зашто немаше
Ние 12 купивме. Да, мал е. Ама па мало ми е и детето само нека сака да вози ќе му купам другата година пак. Не биваше кај нас 14, не можеше да врти на педалите . И на 12 седиштето е скроз пуштено до доле.
Бевме до техномркет имаше извадено надвор. Мн му е мал 12ка мора 14ка. Дури и на 16ка вртеше Ми фати око еден од бајк центар 8000ќе лупнам
И ние возиме 12ка, јас го зедов од братучеди, баш ради тоа дека малку ќе го користи. Јас мислам на помал полесно ќе се научи без помошни, мојот одма почна да го вози... ама незнам нека проби ако не.