Ако мислиш на тие од просветно има темперни во стик, акрилни, и овични темперни аманво големи туби по 300мл Повели сите се од истиот селер. Убаво се изработени и не мирисаат. Само морските животни се помали од бубачките. https://m.aliexpress.com/item/40002...er_id=caca482bceff4c569e3ad900456993ca&is_c=N
Нас па најискористено ни е. Откако го имаме количка немам извадено. Многу го сака. Штом го види сама се качува за да шетаме. Секој различно значи.
Ние немаше да зимаме нов точак, ама мајка ми денес запна и му купила нов, роденденски подарок, иако до роденденот има уште цел еден месец. Како и да е, на радоста и нема крај п.с. 14ка е овој и супер му е.
Maz mi na maliot mu zemal trotinet od KAM no otkako gp sklopivme vidov deka e so dve trkala a ne so tri kako sto gi gledam poveketo. Funkcionalen e vakov ili da go vrakam utre ako mi go vratat. Vala lesen i mal e.
Поголем некако ми стои. Овие се 22 бр и има луфта повеќе од см. Само како спласнати се. Ако има топалесто ноџе може да ја стегаат.
Па што знам вака мало и е стопалцето, морам да и земам некои пошто ми падна 2 пати лошо со Адидас отворените сандали напред. И се виткаат и паѓа. А со вакви мислам дека нема да има проблем.
Мене овие ми беа најблиски до она што ми опиша ортопедот. Цврсти во петицата, овие се како со гума појачани во тој дел, високи во глуждот, меки и лесно свитливи и анатомски. И да што е најважно, затворени во прстите.
1900 ден. Види во кеги ми излезе дека има некој попуст, ама не отворив. Имаше сличен модел со сладоледи кој го меркав да го порачам.