Многу се услужливи преку фб. Ќе ти сликнат, покажат. Само пофалби и од мене. Иначе и ние имаме нешто од играчките. Баш се соодветни за возраста на батковците.
Кога се јавија прво мислев друга нарачка што ја имав направено од друго место вчера дека ја носат. Кога ми кажаа од локо кроко се изненадив. Стварно секоја чест.
Се е од ваикики, пончо е тоа, мислев попрактично ќе ми е со поголемово ( 2 години )пошто прета и тепа кога ќе го извадиме од корито, а и бебешките пешкирчиња му се малецки
Се моташе низ маркет и почна да вика то то то а он си ги видел другарите на перница Каде да најдам патики што светат а да не се Скечерс? Вчера ги гледаше децата и препукна од радост.
Имаш во кеги т.е кк на лик се како стартки со две лепенки се и преубави се се виткаат целите,имаш доста бои и се 1200 мислам толку беа.Е сега незнам колку ќе светат нас после 2 3 перење престанаа да ни светат.
За еден батко. https://m.facebook.com/ZipStoree/photos/a.184879304894872/2674370389279072/?type=3&d=m ако не си за многу скапи.
Не ми се допаѓаат,овие на кеги се добри ама нема бројче големи им се калапите. Ќе проверам во ваикики или во спортскиве да не има нешто.