Јас би ти препорачала да видиш во Ваикики, но немаат за онлајн нарачување. Цените (барем за мој џеб) се сосема Ок, не сум видела фустанче поскапо од 1200 (ова за најџиџаните), а моделчињата се преслатки и детски, не се кичерајски.
Тила имаат преубави фустанчиња, општо се што имаат им е преубаво, квалитетно, а и не е многу скапо. Кај нас има продавница што држи роба на Тила, но мислам дека може и онлајн да си порачаш, најди ги на ФБ.
мајки ај препорачајте ми добар трицикал.сакам да земам за керка ми незнам за кој да се одлучам ги гледав на byox во енци менци дали некој има искуство со нив?
ние го имаме тој.. супер е. Фино се склопува за во кола, за разлика од другите. Гумите се на пумпање, што е предност..
ТРИЦИКЛ FLEXY AIR BEIGE BYOX http://www.encimenci.com.mk/media/c...2ffe127f42dca9de82fb58b1/0/6/066t3009901v.jpg
@danichap ти во Англија беше, така? Да знам да барам за од таму да ми носат...се што ставаш е преубаво.
Што е финтава со сликите, ништо што сте постирале деновиве не ми отвара? Ние денес се подновивме чевличиња, да го испочитуваме попустот во ПАМС