Женски ајде хелп каде да најдам барби куќа ама онлине ако има за нарачки запната е малата скрос , ама да не е екстремно скапа со цени преку 100€ ја сакав за нова год под елка ама нема да додрже до тогаш сега е у фаза ептен со барбики и со коцки само му праве креветчиња , чуда и неможам да додржам да не и земам уште сега
Мојов е веќе за 4ка и 5ка, значи ќе си пукнам што нема поголеми бројчиња од Обаиби А другава мода е баш обична Има по нешто
Па нешто се редеше во тоа во рамстор вчера кога бев. Мојов слабушко уште е во категорија до 3 иако наполни 3. Штета што и за поголемки ги нема убавиве бои и шари.
Женички имате ли нарачувано алишта за децата од алиекспрес глесам има убави модели ама некако шубе ми е за од таму.Искуство има ли некоја
На сајтот на Ваикики гледам многу разни купаќи за деца... Имате ли видено дали има нешто останато едноделни купаќи за девојчиња кај нас? Бев во аутлетот, ништо нема, сѐ е распродадено.
Во Ваикики-Рамстор Тој беше денес уз пат, па реков ај прво во овој да проверам. Стварно имаше многу избор на купаќи. Овие сама си ги одбра женската, веќе не смеам јас да ѝ бирам