Ај сподели искуство со чашкава, како ја прифати батко Размислувам да му ја купам, дали таа дали ново пластично шише со цуцла поголемо. Со клунче не ми прифати, уште пие вода од авентот стакленото т.е. треба јас да му држам. Вака чашава ќе му е достапна и ќе пие сам (ваљда) Инаку откако го свртевме цел град и сите спортски продавници,барајќи меки патики 20, и не најдовме никаде, купивме од кеги шус во гтц. Меки се се виткаат, лесни,има и перниче кај петата. Се надевам ќе се погодат. За малку не ги земавме nike start runner @BabyT* , само во City mall имаа мало бројче. Во гтц ги имаше во Sport reality и Мегаспорт но од 21. Не носеле помали,а постојат. Која глупост
20ка има од повеќе модели само многу брзо се трошат. Многу тешко се наоѓаат 19ка и 18ка,уствари само од аутлет. Супер изгледаат и овие со здравје да ги носи
Не успеа од клунче да пие. Чашкава ја прифати и супер е. Му ја оставам било каде и си ја зема. Топ ствар е.
Од каде ги купувате овие некапечки и дали се само со клунче или има некоја верзија како од чаша да се учи да пие?
Јас ја имам. Ептен и се погоди на мојава. Пие по 1л вода на ден. Цело време и е во рака. Клунот брзо го гризат да знаеш, ако почне да се засркнува.
Јас имам купено две на Nuk и една на Chicco , Овие две се со некапечко клунче, а третава е magic cup и со гризање на силиконскиот дел капе од чашката 8+ е , ама веќе два месеца пие од чаша обична , џабе пари за сите дадов
Јас ја имам оваа на munchkin Од 8 месеци пие исклучиво од неа. Сега ќе и нарачувам уште 2 ама поголеми. Топло препорачувам ваква чаша.
Ги има во Жива фарм и поголеми маркети, ова за во Велес. Досега ова ни е втора чаша со клунче , сета среќа што поцврсти се клунчињата , на првата дупчето веќе и го прошири тегнејки со забите.