https://www.sportvision.mk/obuvki/8417172-advantage-i Мојве зе земени од молот од продавница не се онлајн.
Не знам кај да го поставам прашањево, па ајде овде бидејќи темава има поголема посетеност. Се мислам помеѓу овие два пара патики за ќерка ми ,ама не можам да се одлучам. Најкот дали ги имал некој да сподели дали се лесни?
Женцки брзо кажувајте каде да најдам шушкави пантолони за дожд? Прашував во Кали од оние на Лидл, најдов само за помалата, но ми требаат едни за подарок.
Lunch box, од тие лимените каде да барам? Поклон за прваче ми е. Во Офис плус гледав, ама и без прегради се.
It's time for playing. Есенска гардероба Едните патики и сандалите цицибан се поклон. Среќа патиките се бр 20 и 22 бидејќи едните јас ги зедов а другите ми ги донесоа а скоро исти се. @Skorpija25 Еве јас имам од спорт м ги зедов ама големи е се. Најмало бројче 20 беше, од мерак. Може до година да и се точни. @Мариаа. Во просветно дело види за синко таму земав. Или џамбо
До најкот немам искуство ама адидасот се топ на два пати му имам купувано на син ми од овој модел лесни се одлични.
Лесни се двата пара, газиштето е скоро исто, разлика е што адидасот се пошироки и ако има дете тесно ноџе грдо ќе стојат. Мојов има од Најкот, топ патиче. Види во Карес, Крш, Картерс, Вицко, ДМ, Зегин. Некаде гледав лимени, ама ич не знам каде беше. И зошто баш лимени?
Ние сега купивме Nike слични вакви и лесни се. Реално Adidas Ortholite како вторите се најлесни патики од овие коќниве да каќам ама и Nike се добри. Е сега Adidas се поширок модел, NIke потесен. На моево до лани Nike не му одговараа, го стегаа па само Adidas ortholite носеше во различни бои цело време. Сега не му е проблем и потесен калап. Бирај си според ноџето. И двата модела се ОК.