@Skorpija25 И јас потврдувам дека од адидас подобра патика за дете нема,а најк да потесни се и секогаш бирајте поголем број
Имаше објавено една жена во групите на фб, јас порачав за мојот дечко ако сакаш пиши ми лп да ти дадам фб од жената пиши и ќе ти испрати слики какви има
https://www.facebook.com/tepisimk/photos/?ref=page_internal Нарачувал ли некој од странава? Каков е квалитетот на теписиве?
Да. Не е некој квалитет врвен ама па се нема поместено. Плус е што не се лизга зашто кај мене нема на што да се држи. Се пере, се суши брзо. На 30степени. Кратки влакна се, скоро мазен и на задржува ѓубре.
И јас ќе нарачам. И мене ми е мисла за перењево, јас имам малечка 45-ка 5кг. Ама штом летни јоргани перам во неа, би требало и ова. Не е големо.
Па не е ни мало, имам исто толкаво тепихче, плус крути се, освен ако овие се правени од друг материјал со друга подлога. Не смеам ни да помислам тој што го имам да го пикам во машина зашо освен ролна на друг начин тешко иде преклопување.
Се витка. Мојата е 6килска и празна е. Не е строго во ролна дека мора. Се превиткува, а не останува превиткан, се исправа. Мек е. Тенок.
Порано од просветно дело ги земав за синко. Сега ги нема. Од книжара во Битола ја зедов. Потоа видов кај улична продавачка на книги до епинал Битола имаше и повеќе избор
Имам јас вакви теписи од икеа, за во кујна и за во детска, пораат работа и практично нешто немам сретнато, ги перам често често ниту се виткаат ниту ништо, пак се како што биле. Знам да ставам и по 2 во машина оти мојава е 8 кг. Стазите на детето ги перам 3 во машина помали се. Ама раат е, оти пери носи е. Со дебелите е тешко, плус прашина, вака само пери ставај како крпа. А тепих со лик...
Ај да видам, не знам дали ги има уште, детските ги видов дека ги има со тема се како патеки за возење ќе ги најдеш тие. Овие моите со риги се, сиво така нијанси, прво реков ова не го бива после ко видов разлика за пери носи реков овие раат се теписи. Оние искашкани до бесвест тврдите многу работа бараат. Ефтини се по тоа ќе ги познаеш Моите стази се по 10 евра.