Да лесни се и мн меки,ги порачав од ал марели кидс куманово една продавница тука некоја феминка ја имаше кажано и ги пронајдов на фб,пракаат преку карго.инаку ефтини се 600 ден.
Со здравје да ги носите и да си одморите П.С.Цениве ги гледам и не ми се веруваколку и за што плаќаме ние во милава ни државичка
Свекрва ми ги сплете за големата и нејзината кукла (со надеж да не ги краде веќе ќебенцата на малата за нејзината кукла да си ја покрива )
Мајки ај просветлете ме Tilaa е македонски бренд,производство? Продавница во Скопје имаат ли? Искуство,задоволни од квалитет, како се со цени? П.С.Ми се појавија некои слики на ФБ и доста интересни парчиња видов...ама нешто профилот не е абдејтуван,па немам инфо за тоа што ме интересира.
Македонски е да, од Прилепа града не знам за во Скопје дали имаат продавницс конкретно, но има во некои кај што држат нивна роба.. Многу им е добар квалитетот..а и навистина имаат интересни дезени
Македонски се да,конкретно во Скопје ги има во бутик Кико на пазарчето Тафталиџе ,најди го на фб го има
И мене ми ги фалат многу. И ги контактирав на фб. Веб страната не им функционира затоа што немало интерес за он лине купување. Они така ми кажаа. Во Скопје продавница немаат. Во н.лисиче ме пратија во една продавница за деца држеле нивни производи. Отидов таму продавачката ми вика памучни работи не држам од тила, тила не ми ги даваат (а јас баш памучни бебешки барав) и ништо не ги видов во живо. А сакав да ги видам и после од фб страната да си нарачам.
И мене ми се допаѓа пролетната колекција на Тила па се мислев да нарачам нешто. Само не знам како стојат со бројките. Не знам дали и вие го имате истото забележано ама величините ми имаат разлика зависно за која фирма станува збор. Малата носи од H&M 110, од Зара 116 (потесни се моделите некако), од брезе и 104 и 110 ни е таман... на Тила моделите како се, потесни или пошироки? Се мислам што бројка треба да нарачам од Тила?!?! Спојлер Малце глупо ми е прашањето нели? Има ли некој одоговор на прашањево или да ризикувам па да си нарачам 104 надевајќи се дека таман ќе и е.
Ако мислиш на оваа тила https://www.facebook.com/pg/tillapp/photos/?ref=page_internal , има во коментари каде во Скопје може да се најде нивна облека.
мене ми се овие тилла крајно нељубезни, сакав да порачам за синко капче ги прашав како иде за достава и материјал на капчињата , вратија еднаш и потоа им пишав дека ке го порачам и плус една марама и цел ден помина и не вратија иако прочитаа.. Испаѓа работава да молиш да купиш за свои пари