Од кеги имав земено лани летото. Како сандалки беа, со лепенки. Меки ептен внатре кај што се гази. А и ептен лесно се виткаа. Види ги и во кеги, има убави и таму. Во беверли долу под скалите лево има аутлет. Исти се цените, само има и постари модели.
Не знам, ги земав од една жена од Куманово ги имаше објавено во соба за доење, претпоставувам од Лидл и се земени
А Кеги Колев? Позгодно ми е затоа што има во сити мол. Кеги каде има? Не мора аутлет, 790 се и таму, ги гледав. Ама мора да пробам за број, не сум сигурна дали 22 ке му се добри.
Здраво Истите патичиња му ги купив на син ми, меѓутоа бројче му дале на маж ми 22ка дека стапалцето му е 12 см, кога му ги пробав дома некако ко големи ми изгедаат, има еден прст простор напред. Така треба да се ? Во фаза на проодување е
Да така треба да е. Еден прст да има простор. Овие на сликата се бр. 21 исто со прст простор беа, ама ги одраснува многу брзо. Ќе треба нови да земам наскоро.
Најк беа помал калап така? Бидејќи носиме 23ка,трњба да му земам 24? Така ли беше. Леѓе срам ме фаќа, дете од година носи 24ка Внук ми има 3години и сега купија 24ка. Ќе биде на тате со 46ца стапало ако не и повеќе и друго нешто големо оти нели така викаат