@ocicka2014 јас уште не знам како одат бројчињата, овие се први што ги земав ми требаше нешто добро за надвор само и само најк разгледував. Проба 20ка беа ептен кнап, проба 21,5 беа ептен големи. Немаа бројчиња избор. Па онлајн тие што ги сакав не беа достапни во моментот и ги нарачав овие 21 и супер беа баш со прст простор. Ама еве гледам сега 2 недели подоцна тесно станува кога ставам прст. Некако ептен брзо ги одраснува. Иначе за стапалото што знам не мора да значи. Мене исто ми растеше стапалото многу и во основно носев 36ка и си останав 36ка до трудноќа. Во бременост мистериозно ми порасна за цел број.
Девојки да ве прашам, дали практикувате да купувате за деца во Теранова? Споредено со Ваикики, како е?
Вие се спремивте за скијање ,преубави се создравје да си ги носите ,ви завидувам искрено да ти кажам преубави работи за ефтини пари си купувате .
Јас сум купувала и мене ми се допаѓаат ,повеќе летно имам купувано хеланки,маички ,ок се за тие цени.
Да да, има сликичка кенгурче и пример ако влечеш карти, и се извлече кенгурот, задачата е скокање интересно е, за физичка активност таман, ем учат животинки
И јас се извинувам што се мешам, па и што правам негативна реклама на таблетов и на „просветново“ дело, ама таблетот е ужас. Имам веќе пишувано дека тој што го правел под итно треба да се врати во основно и да научи основни работи. Еден голем од мене за таблетов.