Фротирка имаат попуст сега. Најубави се. @PoisonGirl Јас од Кали зедов подебели и послаби исцело како шпихозни. Од синко знам без ногавици воопшто не ми беа практични, посебно за сега што веќе одат и исправуваат.
Преубави се, ги гледавме вчера во Сити мол, ама немаше бројче, од малите 24, од големите 29, а нам ни треба 27-28. Некој да знае каде на друго место можам да најдам Скечерс за деца?
Office shoes само онлајн . Јас земав 26ка ,голем им бил калапот. Ептен се фенси и малото нормално радости за светкањето. Туку,не прашав се гаси ли тоа ? На некои се гасеше на буквата S ама за овие конкретно не прашав.
Голем им е, да, син ми има Најк 28ка, почна да се жали дека го стегаат, ама 29ката од овие му беше многу голема, значи или 27 или 28. На слепо не смеам да порачам, како само не ве прашав, на крај памет не ми падна дека во Пеко има, да ѕирнев и таму. Откако ги проба овие се превозбуди што светкаат и за други не сака ни да чуе.
Од Џамбо, ама ќе го враќам, пишува дека има 2 сложувалки, а само 1 беше внатре, а 400 денари го платив.