Оваа јакна мајка ми му ја купи на синко уште минатата година, не забележала дека на неа пишува дека е женска. Дури и јас сега гледам Па што велите се познава ли дека е женска или не да му ја облекувам или не
Абе какоооо. Јас специјално бев до џамбото барав и плус две продавачки прашав немале Де пратете ми слика да им ја покажам следен пат да земам. Се утепав сегде од барање и тој фамозен садопер не можам да го најдам. И какви се тие бројчиња? големини ли? Абе облечи дете и да не ти е гајле што убава јакна е
@ocicka2014 бев вчера имаше сигурно 5-6 садоперчиња. Во делот кај што се кујни,правосмукалки,блендери,за девојчиња,одма зад плишаните мечиња. Најдолу на рафт се наоѓаат. Цена им е 799 ден,како да пишуваа тука дека беа поефтини,или пак сум помешала нешто. Овој што го имаме купено 990 ден од Играчки за деца е подруг,ама ваљда исто работат . Сакав да купам за подарок,ама се предомислив . Нема бројчиња,ваљда сакаше да каже дека повеќе парчиња (садопери) имало пред една недела. Имаше и сега. Продавачките изгледа поим немаат, повеќе ќе се оправиме тука на Фемина отколку они таму . Сличен на овој е,ама не е ист.
И јас ги земав истиве, конечно ги најдов. Приметив и дека светкаат. Уствари едната светка, другата не
Ајде пак ќе одам ќе побарам. Садоперов ќе ми испадне ѓавол ипол за превоз повеќе ќе дадам одколку што вреди играчкава. Ама мерак со вода да си игра голем има па мора да се земе Уствари додека отидам може фемина мами ќе нападнат и пак нема да остане