Да онлајн , од метро обуча . Па малку поголем калап се , од најк носи 29.5 ,чизмичките 29 се и малце со луфта . 1 број помали сметај
@duffi потврдувам и јас, 1број се поголеми. @ada21 ја нарача од некоја страна блузата со ракета од ХМ или?
Мајка ми пазареше , не се од тука ,по страните не сум ја сретнала и ич не ми беше по кејф ама изгледа омилена ќе ни биде се менуваат боите кога ќе поминеш со раката по шкргите @monik55 патиките на 50% од sport vision од сајтот .
Со жолт ѓон ги нема изгледа повеќе , еве ги исти со црн ѓон на 40% https://www.sportvision.mk/obuvki/8430420-nike-court-borough-mid-wtr-psv
незнам дали е прашањево за овде барав тема но не видов. Каде има и дали можам да најдам водоотпорни комбинезони , панталони јакна и слично ? за годиначе. Барам он лајн но неможам да најдам
Знам што ефект има, затоа и прашав Инаку ХМ имаа регулар должина нели? Не беа помали/поголеми? Од каде е "Што јадат животните"?
Крупно е детенцето. Моето е 4ипол 105 висина. Сега ми донесоа долни и горну 110 долните кнап, горните ќе ги поноси уште 2години.
Patikite se preubavi, dali se sovitlivi i dali se celosno polni vnatre, soodvetni za zima? Ili krznoto e samo gore kako dekoracija?