Sestra mi gi zela, mecinjata od Waikiki vo Capitol, a minonijte se na H&M od nekoe Mega Fashion, mislam rece vo blizina na City mall bilo.
Види и на страната на просветно дело. Јас на фб ги имам имат убави играчки а имале и онлине страна да се нарача. Само што јас неможам играчки на страната да најдам а на фб имаат доста слики
Во училишен прибор им се играчките https://www.prosvetnodelo.com.mk/Pr...5&IdCategory=25&IdSubCategory=2271&IdFilter=2
ве молам за инфо каде да најдам капутче за девојче, 6-7 год и нагоре? единствено знам дека има во зара. во wenice, okaidi, waikiki и некои локални бутичиња не најдов...фала ви..
да да, само во зара најдов, онлајн видов ама планирав и да одам до таму. мислев ако некоја од вас знае и на друго место освен зара..фала во секој случај
Начекав потенко вреќиче во ваикики иако ме буни што е без ногавички, ќе видиме колку ќе е пркатично. И начекав новогодишни чорапки
Од капитол се сите работи. Инаку вреќичата нема да ја користиме. Бар не за сега. Го ставив ноќеска само по боди на крати. После 1 саат стана со плачење. Тој кутриот жива вода. А неговата соба и не е толку топла како целиот стан 20-21°. Ако паднен тт ок, ако не засега додека не најдам од најтенките ќе си станувам по 5 пати да го покривам