Скапи ми се спортските продавници, Ваикики ми е најисплатлив зашто купувам купаќи на секои 3-4 месеци
Јас во Окаиди не сум влегла од летоска Не ја сакам Окаиди модата, а по Обаиби плачам што нема поголеми броеви и не влагам @Kitten немаш купаќи во Вајкики, ни во Молот, ни Топанско, па не верувам ни по другите. Прашај во Софиленд, Манела, Пиколино и слични по фб, ќе ти извадат од зади @anastasijaki што материјал се? Плиш или фротир? И колку е тоа џабе
Јас земав од Џамбо сложувалки со Пепа прасе и внатре има гратис картички за меморија (24 бр). Син ми многу ги игра (па и дека со ликовите од Пепа), сложувалките ги нареди 2-3 пати, ама со картичките секоја вечер играме, профи е станат, никој не може да го победи. Инаку се малку скапички, 400 денари, 2 сложувалки и картичките, ама според тоа колку ги игра, вредат.
После дооолга потрага , дедо конечно ни го најде синко едвај чека да го земе Вторава слика не е моја, само да се види какво е цакано
Да нема , ептен да се начека едно две останато уште некаде , мал број имаа пуштено у продажба . Наскоро пак ќе имат и можно е и некои др сетови подароци да има . И ние превртиме се и компј се проверуваше , на крај календарот со стикери и мемори картички и најдов у незн коа скопска населба беше останато , и уште у некој др маркет имаше едно две на залиха па да ни го донесат бар тоа со Лино у фаза сме
Па и не се скапи,во Просветно 300 денари само картички за меморија се. Ако одам во Ск ќе побарам. Фала
Nie sreka imavme bevme vo malskoto prodavnice i samo sto gi donesoa cadorcinjava. Sea tato ke si go jade cokolinoto haha Slatmo e cadorceto mada ne mi se svigja sto eden del e so logoto mesto celo da bese so meceto. Imase preeska vo Tinex kaj stara tv vidov.