Фала. Поубави да им купиме. Да, намалени ептен, дека последна 22-ка.Еден пар, и бев брза во нарачувањето
Незнам каков сакаш, и за која намена. Јас, за двор и до Водно купив од Манела. 1300 денари, имаш и машки. Не ми треба бренд мене. Мојава е мала ептен. Вакви
Инаку, ако му е некому од корист. До креирање на username на Sport vision, и логирање. Добивате ваучер код во вредност од 300 денари. Истиот можете да го користите за нарачка над 1900 денари. Можеби некому ќе му се најде. @monik55 Во Канеј има попуст од 30-50% И исто оние комлети што се новогодишни тренерки, џабе 390 денари. Прееска гледав
Мајки каде во Струмица може да се најде сетот Лино со чадор гратис??? Денес прашував на многу места сите велат дека не добиле такво нешто.
Со здравје да носи баткото, не се женскии Лани ги имавме овие, мислам вир имавте плаво зелени, дека не пропуштаат и топлат се сложувам ама многу се крути некако и реков не купувам од овие сезонава....од адидас па чизмите меки лани не бев задоволна, пропуштаа.... и мали уште е без зимски обувки Не знам што да земам, а немам ни шетано баш....
Па летово имаше од платнените што светат...не сум погледнала зимски модели дали и какви модели имаат, но фала на предлог, баш ќе разгледам
Каде можам во Скопје (Карпош, Ѓорче по можност) да најдам ЛОЛ кукли и се што оди со нив? Ама оригинал да се, не фејк.
Роденденскиот подарок. Една од покорисните работи што сме му ја купиле. Сакавме да ја правиме ама кој има време па нарачавме.
Не да се ептен, ние 2790 ги земавме за синко...му земав 24 бројче, 23ката некако ќе му беше кнап со подебелки чорапки и хулахопчиња ... и на него некако му клапаат...ај види па кажи