Кое бројче се шпикозните? И јас ги гледав во памук пале, ама се мислев дали ќе се фатат на синко, дека не ми е уз пат...
@Baby boo @MilaSs12 Ние сме во Кина, нарачано е локално од тука, ама проверив ги има на Али, барајте busy board, има разно разни.
А од Ваикики има ли некој купувано чизми за деца? Вака на изглед изгледаат дека топлат,со крзно внатре,однадвор дека нема лесно да пропуштаат и баш како чизми за снег се,длабоки и не се крути како повеќето чизми. Би му земала за низ двор да гази по снег ако има.
За брзо проодени деца не се, така ми изгледаат. Види дали ке налеташ на адидас за снег, кеги колев имаат попусти, иста цена се скоро. Во ваикики јас ги гледав 1200 1300.
Од Ваикики 900 ден. Не се крути,топли се внатре и ми изгледаат како за во снег. Едвај му ги пробав,освен патиките што ги носи,друго не ми дава да му облечам,ама за да гази по снег ваљда ќе сака. Имаше и женски многу модели,ама не загледував,на друг рафт стоеја и само на поминување видов дека има многу,конкретно какви модели,не загледав. Ама дефинитивно повеќе избор,отколку за машки,ама скоро сите беа розеви. Овие што ги купивме,ми изгледаат унисекс и за машки и за женски. Да имам ќерка,би и купила вакви.
Мoиве се бр. 3 пишува, нo jас се земам пoгoлемo бидеjќи машината за сушење малце ми сoбира и имам дoлгo бебе.