Не се тие што сакав(ме), ама тоа е...Високи се коњак за овој период, ама и овие ќе завршат работа. Малку увоз годинава, послаб избор и се продаваат како алва
Налетавме на попустииии Од 1800 на 500денари(ограничени количини)18м од тегетот има и 30м Се работи за бутик Лили Велес
Од Куманово ги земав,кај што стојат бебешките работи. Мислам дека до 27 има,веднаш најдов 24 па не загледував броеви,ама обично до 27 одат.Претпоставувам и во Ск е исто.
Иначе 26 порачав партија 28 ама мал калап се таман му се денес ги проба одвај незнам како ќе се облекува за надвор зимава Од тука се.
за чизмите од кеги шус топла препорака. За помали дечиња, проодени. Многу се меки, се превиткуваат, топли со крзно се внатре. Само пазете на бројчињата. На страната грешно се поставени. Секогаш и см нагласувајте. Јас 19 ќе порачував-12, 4 см така пишува на страната, а всушност 20 број биле таа должина. @Yowannty во потрага по кујна сум. Во тој филм е сега бебе тоа што гледа по цел ден. Сакам да и нарачам една скоро со истите димензии како вашата. Дали е добра во висина? Дали покажува интерес? Еве ваква гледав.
Ајде и овде да пишам, ќе ми простите за оф топик. Некој да ја сретнал книгата The very hungry Caterpillar? П книжари ја нема, едино од негде да се нарачува, било да е на македонски или на англиски јазик. Фала
@Presrekna ја гледав и јас таа ти што ја постираше. Покажува интерес, ама ние претходно не сме играле "кујна" заедно па не знае што уствари да прави. Игра, ама ја демолира. Се што може да извади и откачи од неа вади. Или отвара прегради и ги полни со овошки и зеленчуци што и се за игра. Има музика исто така, па знае да менува песни и да денса.
@Presrekna и јас деновиве разгледував да купам за синко, се двоумам помеѓу таа што ја постираше ти и оваа од Jumbo. Ако ја земете таа сподели како ќе бидете задоволни. да не сум оф
Дали јас ова читам или сонувам? Немале време да мерат а како јас да знам кој број за да нарачам. Дно дна сме и ќе си останеме.
@An-na кажувај од каде е таблицата стотка и маските ако се детски? @Kitten исти чизмички земавме од тегетот