Бреееј, значи три пара ќе купев, не еднинебитно... Патики купивме пред некој ден. Ниски, црни. Да, само овде имаше негов број од плавиве, ама немаше да му одговараат со комплетниот аутфит
3 г. Малку ке го утнеме периодов за надвор, ама се надевам дека ќе сака и пролетва багери, колку што сака цело време
И јас го купив за синко кремов ама не ми се допадна баш. Се намачкав пред спиење и сабајлето кога станав лицето ми беше премногу суво а устата бела. Инаку на природна база е. И тешко се размачкува.
Ама се џиџани Да не знаеш за девојче што да избереш, а за машки нема ни од што да бираш Едвај му избрав нешто високо на мојов, ама никако да стигнат
Истото ќе го пишев... за девојчиња нема што нема, за машкиве...шо има тоа... Какви патики/ чизми за на снег да му барам? Со меко напред или може поцврсто веќе? Две ипол години има. Нарачувате еден број поголеми или како што си носи патики така и чизми ?
Јас па баш убави за машки гледам. Еден куп боденца и зедов веројатно "машки" хахаха Нема скечерс машко џиџе?
Ќе си родиш девојче Ништо нема чизми, високи патики!! Дали немало увоз, дали ради корона, мн тешко се наоѓа.
За облека престанав да се бунам, Вајкики и Зара носат интересни ствари. Ете и тоа девојче можеш да дотераш у "машки" ствари и да си е ок. А машко зарем у блузиче со карнери, пуфнасти ракави ќе го дотераш Тука што ги видов у живо беа крш, а онлајн видов едни што светат, но нормално ги нема кај нас