син ми кога проодуваше таа зима беше со чорапи термо со гумички од доле...Незнам колку баш може соодветни топлинки да се најдат,особено со прифатлива цена.А наредната зима веке му облакав онакви со кожинки...Незнам тие(со кожинки) д а ги погледнеш дали ти одговараат...(додуша за дете што проодува скочен зглоб треба да е слободен)...
Од каде ги купи тие кожинки? Јас гледав на инста страни, ама најевтини се 1200, што не ми се даваат, можеби нема да му се згодни за одење.
Веројатно мисли на оние што се чорапи со подлога кожичка. По пазарите се 150 ден, ги имаш и во Сара Фешн, и многу други чорапари.
Многу е убаво. Со здравје да се користи. Сакам и јас да земам, гледав на фб во Локо кроко. Голем ли е? @Sofi.ja Јас купив од Waikiki со кожа доле. Многу се умирисуваат. Плус шантра ногата. Имаш во Мат стар убави на Doss. Околу 600 се. Јас терам само со термо чорапи и добро е засега. Вакви
Од Тила земав од тие со чорапи со кожа доле,ама му се виткаат кога оди и не му ги облекувам. За дома не е толку проблем,и онака не треба да носи пошто проодува,ама за во градинка ми бараат. Кај имаат продавници мат стар?
Кај Буњаковец, карши Архитектонски факултет. Чекај малце. Он проодува сега. Зашто не земеш од оние со патент на Кеги колев. Тие се меки баш за сега.
Лошо се изразив, прооден е веќе 3,4 недели,ама нели уште треба да сме претпазливи за обувки...? Уствари до кога важи тоа правило да биде босо?
До секогаш Купи чорапки со гумички, ги имаш "секаде". Јас најзадоволна сум од Зара и Вајкики, а и од ОВС, има како калчинки, баш се фенси Тие со исцело гума ми се никакви Топлинки мк види на фб, по модел исти се како од Цицибан само со различна влошка, но ипак е кожна, миризлива.
Босо додека убаво прооди. Понатака босо да оди има бенефит само по камења, песок, нерамнини, дома по рамно не му значи ништо. Ако убаво оди купи топлинки со цврста пета и со еден прст твој луфта, тоа е најбитно.
Напред се меки, позади тврди на пета, да ја држат ногата стабилно. . Јас ги немам. Ги купивме за поклон на другарка детето. И она е проодена пред два месеци. Вика супер се.
Од Жито??? Колку го плати знаеш? Јас имав како мала памтам. Многу сакав да се возам во него во приколка
Моето дете е само по чорапи дома, многу често и босо 2 год е досега топлинки не носел, само оние од Ваикики чорапчињата.