Можеби е топло кај вас. Ние сме во куќа и сите носиме папучи или собни патики. Јас термо чорапи со папучи. Не можам дете да оставам со бози нозе а јас да носам и чорапи и папучи. Кога проодуваше, а тоа беше во срес лето, бос беше цело време.
И ние сме во куќа, топло е, парно имаме, ама не трпи мн чорапи, јас му облекувам тој слекува оние оо Ваикики се таман кога е поладно надвор, лани нив ги носеше зимата.
Женски мала помош ако може.Сакам за малата да земам вакво шаторче ама не можам никадр на залиха да најдам Може ли да ми помогнете од кај може да и го купам?
И мои деца никогаш не носеле топлинки,па дури ни чорапи.Големиот така порасна,а еве и малово.Малово пак ич не трпи чорапи и ги оставам така.Не е топло,поголем дел од куќава се плочки.А ако се водам по себе тешко нивно ќе биде,ја сум зимурлива што на моменти дури и не е нормално да се облекувам толку.Едноставно такво е детето плаче кога ќе му облечам чорапи.Големиот нели во градинка мора да носи топлинки,кога ќе видев нозете се утоп,испотени.Па тоа полошо е.Подобро боси ноџиња него жива вода испотени.
Кај нас е ладно на под, на клима сме и таман е температурата ама не е за боси нозе или само по чорапи.
@Sofi.ja јас имам и од кеги Колев и од кеги шус. Не се крути, напротив се виткаат. Нив по дома ми ги слекува бебушот и носиме оние чорапи со кожни гуми. Ги има во Сара Фешн по 89 ден Сите бои. На кеги Колев топлинките високи се многу убави. Ама бебешки бројчиња се до 20. Мислам поголем ти е бебушот. Мојата не трпи високи. Еве ги нашите. И розеви чорапи имаме, ама во спална се моментално кај што спие.
Пижамките со мечка од Медо кидс да не се? Какви се на квалитет, ги испра, се собираат? Броевите какви се? Фала
Еден број поголеми, па и со два нема да утнеш. Јас имам за 3г, мојот е околу 110цм, на ракавчињата му се како куси. Не многу, ама се примеќа. Мекан памук е. Не се претенки, ни дебели. Моето го има истиот дезен. Ги сушам во сушара. Немаат проблем. Не се развлечени. Супер се. А какви дезени имаа претходно.
Мислам дека утре кошулата ќе ја враќам. Значи во последен период ништо не наоѓам во вајкики. И во Рамстор и во Капитол бев у немаше ништо
Ама па и што регулар бројки ставаат по ствариве Значи 5ка викаш ако нарачувам.. И да сега ги видов, крш дезените, сем едни женски со срнички бендисав, може тие за внучка Убава кошулката, што и фали? Дино Ако враќаш, земи си пари и прошпартај Молот
Баш е убава , не ја враќај. И јас ја гледав, ама годинава некако се нема желба за ништо. Може требаше да ја купам бар фотосесија дома да удревме Каде има само долен дел скијачки панталони?