Јованти има во Лидл на периоди. Одат оделно. Водоотпорна јакна и панталончиња. На Лупилу. И Зара имаат. Нешто поскапи беа.
Да се дополнам, испробани вчера на Водно, одлични се, не лизгаат. За догодина кога ќе ти биде детенцето колку моето, топло ти ги препорачувам
Лидл и Алди. Ептен танки се, водоотпорни, маста им ја вадат и на суво време им ги облекувам, да не си прашат алишта кога играат со земја.
Зара има, баш какви што бараш, и кабаница има, ептен слатки комплети. Не сум дочитала, ти пишале членките.
Фала ви девојки на сите. Сега се мислам и да нарачам ќе ми стигне по месец, а се е во застој. Ако најдам во лидл во моментов ептен работа ќе завршам. Овде монсунски врне и два пати што излеговме кога се стиши, беше цела водена и трчавме назад. Се сопка и паѓа на колена и сака да седнува, тоа ми е најголем проблем.
Па не знам. Не ни знаев дека може од лидл онлајн да се нарача, немам навика лидл онлајн да проверувам, па воопшто не ми текна. Ама баш ќе проверам сега. Фала ти. Едит. Сега маж ме потсети не носат тука облека во супермаркети заради карантинот, и продавниците што се само за облека. Ги нема овде.
Предложете кујни за девојчиња од кои сте задоволни, во поглед на квалитет, димензии, додатоци. Фала однапред.