На попуст, 899 ден во Зегин во Сити мол. Во таа аптека дефинитивно има(ше) најголем избор на единечни детски и комплети на детски со четка за возрасни.
Вчера Молот, завчера Џамбо бев, пред отварање, многумина чекаат да отворат продавниците. Но ок е, сем во Џамбо што мораш да испазариш за 1ч ако не сакаш гужва да те фати. Рамстор е порастеретено.
Во сити мол неколку пати сум била во работен ден на отварање во 10 и нема гужва. Околу 12 почнува да се полни.
@FreeMind на 2 мин од сити мол сум. Секој ден влегувам Сабајле му е мајката и избегавај викенд. Кој бараше супер Марио?? Еве го на понуда во КАМ.
Размислувам да го купам коњчево за 2 роденден на едно девојче. Ама се двоумам,да не е веќе голема на 2г за вакви работи? @FreeMind @happygirl вашите се 2 годишни,помагајте
Синко има слична ваква клацкалка тигар, подарок му беше за крштевката. Никогаш не се качи на него за да се клацка. Дали 3 пати досега само ни рекол ние да го возиме како бег во тигарот, не сака ни да го турка. Кај нас е тотално неискористено, само место ми зафаќа.
Сега за роденденот доби поклон табла голема, двострана и мн сака да црта на неа со кредите, или да реди букви/бројки со магнет од другата страна. Исто доби тротинет, па се учи да го вози по дома. Доби и шатор, си игра во него со играчките, се крие таму. Многу сака и да црта на новата масичка со столчињА, како негово катче си го осеќа.