Мајкава си направи ќеиф, си купи гардероба како за себе Маичкава ја постирав и во друга тема, со моите работи, но тука требаше: И еден подарок за еден голем буразер
Slikovnicive ne gi kinete??? Jas si kupuvam i si gi krijam za koga ke prestane da kine hartija. Edvaj cekam da prestane da kine, zasto bash saka prikazni i sliki da gleda.
Во принцип не. Случајно ако се случи. Има периоди, до пред две недели само ме тераше да му читам. Сега па сам ги листа. Обожава книги со животни. Плус имаме куп животни играчки. И ги редиме, па секое едно го бараме во книгите на слика. Тој незнае да збори, ама ги знае сите животни. Ако му речам дај ми ја кравата, лавот, глушецот, буба марата ... без проблем ги пронаоѓа. Јас стално му купувам, мм мрчи , па и да ги скине што има врска. Е само звучната азбукак му ја купив, ама не сум му ја дала, ценам дека е мал за неа.
Давај му весници..... нека кине дури му помине таа фаза. Учи го дека весниците смее, а книгите не. Мојава ич не е по кинење...дури ја учев да цепка ливчиња порано... поради моторика....на крај се откажав.
@danichap може ли еден совет од тебе. Случајно приметив ги имаме истите најк сандалчиња за децава. Кажи ми кој број се вашите. Се секирам да не го промашив бројот. Некако во калапот мали ми изгледаат.
23.5. Тогаш се првертев за 23 и не најдов. Имаше само измеѓу број па нив ги зедов. Инаку она носи 22-23, зависно од фирмата. Овие и беа малку големки ама за летово таман ќе бидат. Едит: Сега погледнав и другите розеви патичиња кои тогаш ги купив заедно со овие се 23.5. Нив си ги носи веќе месец и супер и се.
На мојов последните патики му се 23, сега почна да носи 24 (малку му се комотни, ама не му сметаат зошто се со лепенка). И најков сандали ги купив 25, таму ги пробавме супер му се, ептен му легнаа на нога, се изнатрча низ цела продавница. И кога ги донесов дома споредувам 23 патиките што ги има, со 25 сандаливе многу мала разлика. Па се туфкам да не требасе 26 да земам.