Во Прилеп ли е тоа? Колку е таму Овај скап ми се виде ама многу ми се допадна. Ист ваков имаше во Дијадема 3 500 денари ама дезенот не ми беше убав и само тој беше детски.
120 на 170 во Просперо беше 4000, а во Лав комерц случајно на фб го видов 2730 за оваа димензија. Некој новогодишен попуст имаат. Ама искрено со страв го чекав во материјал мислев да не не се исти.
Нема ништо останато детско, само за возрасни 1000 ден се, ако на некој му треба, бев денес... Фала сепак
@mssuniquee @Minnie-e Во ваикики има како шпихозни големи бројчиња (3-4) со патент се. Ако не најдете бодиња, ова е топ опција.
Кажи ми и мене . Нема никаде Освен спорт м најдов, околу 2600 ден на попуст... Сакав поевтинки дека не одиме никаде, ама ако нема друго ќе ги земам бројче плус за следна година ...
На ФБ имаат малку ставено, имаше повеќе избор и различни димензии. Ако одиш да купуваш пазари се малку пошто цените им се набиени. Јас од 6000 до 5600 стигнав
Дали ги има некој купено чизмиве или да сте ги виделе во живо? Ме интересира дали се ок за 3,4 пати играње во снег?
Вакви слични, ако не и исти видов во Ваикики,само што беа 900 ден. Од око ми изгледаа убави, само нз да не пропуштаат. Не се многу крути.
Јас купив од венис од тие со диносаурусите, ги порачав па можам да ти кажам за нив. Ок се моето е 18месеци убаво оди со нив, се виткаат убаво не се крути, стабилен е баш ама за снег ги немаме пробано дека уште нема претпоставувам ок ќе се. Јас се распрашував за адидасот актив сноу ама поделени мислењата па решив оваа годинава ако притребаат за неколку пати да ги земам овие бааги се поефтини. Ги гледав и овие и разликата е мислам во дезенот и позиционираноста на патентот од тие јас што ги порачав. Според мене ок се
Ги проба денес 22ка,многу му се големи 2ипол броја може... Дега ќе бараме други... Јас барам за на снег, за на планина неколку пати. Овде ако падне ќе купуваме поубави
Од каде е мачето? Види во Вајкики, имаш како гумени со крзно внатре, пред некој ден видов девојче на снег со такви, баш ја прашав мајката дали пропуштаат, рече не