@M&M маичката е од Зара, специјално за неа отидов кога ја видов на сајтот, плус од магацин ми ја ископаа @azelea од Ваикики.
Сетот од тањирчиња, чаши и прибор за јадење се од Икеа. Каде во Капитол ги има? Ги имам истите, ги раштракав по бабиве да имаат кога ќе одиме кај нив, па би сакала да си ги обновам кога веќе ги има и кај нас да се купат. истите ли се?
6 тањири =2 евра. 6 чаши=2 евра 18 парчиња прибор=2 евра. и ние @Jagoda123 многу ги користиме, само што викаш натака навака по баби ми се намалија, па затоа нови купив.
А можам некако да ги порачам и од каде? Многу ме бендисаа. Ако знаеш страна нешто пиши ми...оти не можам да најдам. Ако не ск каде можат да се најдат, па да порачам по некого.
Само ако некој оди во Икеа па да ти направи услуга или види од овие фејсбук страниве што вршат продажба на производи од Икеа.
Да не знае некој каде има калапчиња за сладолед онакви како со стапче дршка. Доаѓа сезона а синко ко што тамани сладолед барем повеќе дома да му правам
Мислам дека во Џамбо треба да има и јас сум со намера да купам,ама може и по овие пластичарите да се наоѓа
Незнам, јас не нарачувам, ме нервираат со провизии и испорака. Некој мој кога оди си нарачувам или ние кога одиме купувам. @mama27 1690 се сандалите, ама и попуст имаше на нив. Знам плави видов. За друга боја не погледнав.
Има розеви .. ние вчера си купивме од црните (а плави нема од овој модел, има само со отворени прсти)
Ок, јас си реков Ск да не имаат отворено, оти имаше најава....ќе се снајдиме тогаш ќе бараме некој ко ќе оди.