Ја купив тука во маалска книжарница но е на Просветно дело. @azelea кумановска продавница за детски обувки ТОП. Само 600 ден
Од книжето имаш и со рипчиња, морски животни уствари и баш се супер, мојов ептен ги игра, ама содржината на книжињата
Да, ептен штуро. Цената ја плаќаме ради играчињата што ги содржи. @fana тие се за големата. Многу сакам лисици што се во тренд кај детска облека
Нашиот 6ка е од Дизни бидејќи 4ка и 5ка не го запетлуваа долните синко е 2год Спојлер: Слика Горното го носи како палтенце, само во ракавите му е долго.
Можеби не е прашањето за овде, дали знаете каде можам да купам голем трактор со приколка, не мала играчка туку оние со големина како колите на акумулатор што се, само мислам овие со педали се за вртење наместо акумулатор, во Скопје каде можам да најдам?
Појма неам, во Куманово некаде. Јас онлајн ги нарачав, ги замолив должина на влошка да ми измерат. Или ти ме прашуваш за книжарницата?
Од Андреј компани порачав летото од Pilsan e, мн цврст е. @hub Да ама треба да спиеш на Зара буквално јас патики чекам никако да ги "фатам"