Синко 22ка најк и сега 23,5, други патики нема. Имаше чизми тимберленд 24ка. Значи сите брендови со свој калап и броеви. Не би дала 1800 за нова колекција ама ако налетам на овие по 400 денари што се, ке порачам. Најките не ми се вклопуваат во секоја комбинација.
Еве го и мојот е од Алфи околу 1000 ден излезе со некој попуст. Не се големи, 100 на 140 е мислам, а јас кога бев поголеми немаше. Инаку и јас сум во потрага по интересни завеси, по можност да се blackout.
Zdr devojki da prasam tuka.. Druga soodvetna tema ne najdov. Kade mozam da najdam zakacalcina mali? Za ohrid prasuvaam.? Ili nekoja strana da ne znaete od net kade sto mozam da naracam
Адидас 24 носи моментално, а зара 25 се и таман му се. Совет барав кај @AlicaInWonderland Да не сум офф, денес ги купивме, џипчиња 3 беа, едното го скрши скроз, црвеното е исто скршено, во 10 мин 2те ги скрши
Немаат,ама следи на нивната фб страна,често ставаат акција на теписите. 100×140 редовна цена е 1250 мислам,а 130×180 е 2150 или така нешто,матно ми се гледа на сликата.
Стигнаа денес, уште спие девојката моја не можам да и ги пробам ама големи ќе и бидат оти се поголеми од најкот за половина цм. Се надевам брзо ќе ги израсне за да може да ги носиме сезонава инаку џабе ги купував, ќе пробам и со влошка од други чевлички, зимските чизмички така ги носеше на почеток кога и беа малку големки. Инаку преубави се Да се редактирам, еве ја стана, големи за цел прст, точно 1 цм, неа стапалото и е 13,5, они се 14,5 значи раководете се според мерките дадени таму. Инаку се тесен калап па не и излегува ножето, го држи стегнато, баш како за тенко стапалце како нејзиното. Мислам дека ќе може и вака да ги поноси.