Со здравје да си ги носи. Ние имаме вакви, но 24-ка број.Ке ги носи друго лето ваљда. Патикава е топ.За трчање ептен е добра. Ние купивме вакви
Имавме слични,ги утепа од носење како нови се. Ама ги надрасна па сега гледав нешто како овие со мрежичка,одмана ги меркам Nike start run.
Кој ги имаше на Зара патичињата земено, ако сака да ми каже како се бројчињата споредено со најк. Тенкју.
Таму е во истиот ред,последна. Од типот на стружанка со трикотажа,пижами итн. Фала на инфо,ќе проверам што имаат.
Е да тамо. Тоа е уствари Спорт М дуќан, но стои на табла Адидас. Имаат и други брендови. Овие што ги купив јас регулар се 1890 ден, но ми дадоа попуст и 1700 ги земав.
Го гледав во Лотус го има, го има негде тука кај нас? На мојов ќе му личи интересно само ќе дреме пред него
Дечки ај хелп Дали некоја го има аспиратотов ??? Значи си имам асално за на правосмукач лка и одличен е вади се живо и диво, ама за навечер кога е цела размрсулавена а често е мојава,викам ај ќе го земам овој од БебеХоме електричниов за да не се вади од памет во среде ноќ со правосмукалката Амаааа вчера кога го пробав овој дома катастрофа невидена ич не влече или пак се надевам дека се слаби батериите да купам нови,ама во секој случај батерииве беа со аспираторов во пакување и ги отворив и ставив значи нови се. Јас да не не знам да го користам или ова е глупост жива? Смешно е како влече дури онака ИЧ
Во Pi-ki ти е 180 денари. Некни комшиката го купи. Баш е интересен. Они над 1000 имаат бесплатна достава