Мојов им се израдува. Ама јас му ги сервирав дирекно дома, немаше ни можност да бира . Јас 27 и бркам за летото, зошто сега со овие се покривме за периодов. Само јас стварно ред не можам да фатам со броевиве. Спремна за адидас 26, жива среќа што носев влошка за проба, овие скечерсов поголем калап, влошката пасент влезе во 25. А таблетот беше купен за подарок, ама сменив во последен момент па остана за мали. Колку трае толку. А може и ќе го почувам за подарок некаде на друго место. И онака сега само слубанот ги доби, друго се е скриено
Види на фејсбук пиши на Декатлон онлајн продавниците. Ем квалитетно, ем поефтино од Спорт Вижн и остали.
Секогаш се наоѓа по нешто. Уште таму да си прошетам како човек по рафтови и тоа што не ми паднало на памет ќе купам.
Тука. Два пати имам јас нарачано, еднаш од фирма нарачавме за подарок за колешка, и денеска чекам да ми стигне уште една нарачка.
А може од страната на Декатлон да си изберам или само тоа што го нудат? едит-брзо стигаат нарачките? ќе си имам работа
Нарачката моја јас ја нарачав пред една недела, треба денес попладне да стигне, што мене ми е ок бидејќи не ми е ништо хитно. Плус многу фино ми се извинија, баш културно, дека им се одолговлечиле нарачките. А за точно што имаат не знам, ама пиши им, ќе ти птатат слики. Јас за едни патики за трчање им пишав да ми сликаат какви има, неколку слики ми пратија.