Друштво, фали некаде можам да јадам збирка игри за поврзување? Имаме од оние книгите со активности, таму има поврзувања, ама не доволно, оти има и бореа, собирање, цртање... Малата многу сака поврзување ( 5 год) и милсма дека многу учи од нив, на пример сенки, мајка и дете животно, или алишта, или чадори за сонце со сонце, за дожд чадори со облак... Мислам ме сфативте. Ако видите некаде таква збирка, помислете на мене
Вчера видов во Рамстор на штандот со книги што е на приземје. Како картички беа и се спојуваа. Цена не забележав.
Imas na fb mn dobrq grupa so idei,zadacki,za rabota so deca od 2 god pa nagore mn e dobra.Pisi Pediatric Occupational Therapy Solutions.
Мајки каде да најдам ваква дрвена табла со сметалка и часовник? По можност да се пишува со креда, во детски играчки е распродадена.
Да, видов. Пики секогаш ми се на 1 место кога барам нешто. Но јас сакам ваква, пишав во локо кроко па сега чекам од нив одговор.
Ти благодарам, и пишав. Јас од кај нив имам порачано кујна за ќерка ми ама сега не ми текна на нив оти неам видено на слики.