@monik55 ни шорцевите, ни маичката, ни тексас најдов во вајкики, се издигале... Ништо немаше, едвај маичкава ми фати око и едни шпикознички за бебе да не биде џабе патот.
Дали знаете каде може да се најдат сандалчиња бројче 22-23 со мини маус на нив? За Скопје. Додека сме тука да и ги пробам на лице место
Мајки, дали некоја знае каде може да се најде од оние детските приколки што се на влечење, како оваа на сликата
Во OVS имаше модели како на ипанема,баш видов црвени со Мина. А провери и во Џамбо,имаше со Мики, можно е да имаат и со мина.
Јас од ваикики зедов за женските мои. Како крокс се. Розе со мини горе. Околу 300 денари. Едино избегавај го сити мол. Не знам што се дешава таму деновиве. Толку гужва не се сеќавам да сум видела.
Јас вчера бев и баш коментиравме со мм дека беше лабаво. Ама бев околу 18и30 може луѓе не оделе заради хаосот со полицискиот. И бутиците со различно време беа,едни до 20ч. Други до 22ч работеа,па ради тоа во ваикики имаше редица за на каса до гардероба .
така сњ погодило. Ти не знаеш како е по цел ден деновиве. Јас со бебе шетам и влегувам до плеј или тренд кафе да си земам. Редица во зара до вратат. Манго исто. Не паметам така да било.