@emkaemka за ск стварно незнам,еве моник ти пишала. Има Гв баш имаа донесено летна гардероба детска кога бев,земав повеќе работи ама мислам дека не беше повеќе од 200 ден маичкава. Ако не се снајдеш пиши ми лп за величина и што и да треба ќе појдам ќе земам пред зграда ми е.
Внатре во веро маркетот? Дали се вакви слични? Само да не се отворени напред за да не и се лизга ноџето. Вакви имавме лани и топ беа. На крај краева ако не најдам тука со мини, ќе и земам во хм најдов. Кажете ми ипанема има сега некаде сандали низ Ск или уште е рано?
Ипанема сандали во кеги шус или кеги колев има. А имаат и на штандот во сити мол. Во маркетот да, ама беа со ремчиња не скроз затворени како овие. Види пребарај на грчки може имаат некоја онлајн страна? Едит Вакво беше моделчето,само женско
https://mond.mk/product/paw-patrol-best-friends-sandal-baby-2/ Ова е сајтот за сандалите на штанд што ги има.
Ценава со попуст изгледа само за онлајн важи? Дека на тие во см имаше цена 1490ден. Освен ако не пресметуваат на каса.
Навистина не знам. Се исплати и вака, секако е бесплатна достава над 1000. Ама не знам кој број да порачам.