Тренерките со ајкули, од продавница ли се? На апликацијата ги нема а сакам да ги купам комплет со блузонот?
Можеби дури и на попуст. Квалитетот на ттенерките е за никаде ама штосни се ептен. А блузи тенки со долги ракави за овој период се супер квалитет, некои и за 100 денари ги начекав.
Да. По мене хеланките им се подобри. Тие со Дино многу поарен квалитет се. И друга тура маички шо нарачував, како пократки се ама помек квалитет. И овие не се лоши, ама другите се помеки. Се на се , арни се. Од тука јас баш и немам многу избор. Па ме вади Зара.
Тренерките мене брзо ми се уништуваат, се изветуваат по 2 3 перења. Изгледаат како 4 деца да ги носеле пред него. Блузичките тенки зара не, ваикики окаиди бреезе ги нема да мрднат. А се перам на иста температура, прашок омекнувач, се.
За готови незнам, а по нарачка може која сакаш димензија. На малиот креветот по нарачка е 90×190. Извадија максимум на просторот што го имавме и замислата која ја имавме.
@kitty.m земи најголем, така ке знаеш дека максимално ке ја користи собата. Додека е мал ке има ограда, потоа ке ја извадите.
Мајки да не знаете како се движат цените на лизгалките низ пластичарска? Или кај да најдам лизгалка до 2000-2200ден?
Кај мене е. Без врска е мојот со броеви. За долу 110 обавезно. Горе може да помине и 104. И така на тепка нарачувам.
Ја испра маичката со кутриња? Не е баш некој квалитет, се собра во должина, а во ширина и не баш, за дебелки деца е Денес бебе со неа шета во градинка Зара во продавница НИШТО нема, упола има од апликацијата, ајде бројчиња се трошат, но ствари нема. Од квалитет и јас не сум најзадоволна, зависи од што уствари. Па ок се кога ги враќам стварите