Леле Кали незнам другите продавници какви се ама во Ѓорче страшно јас не се ни трудев да прашам се расфрлано ко на garage sale све говна и лајна ништо од тоа штп го имам видено на нет се како за оние од улица да ме извинете.... А во Гевгелија пример продавницата не суѓ влегла ама не ми изгледа така.... Баш деновиве ке птидам чисто да споредам...
Јас зедов пред некои две недели од Стружанка или Ситник, не знам бидејќи во двете влагав. Тенка, од Фротирка, не беше повеќе од 600ден.
Нарачав од страната малце поскапи 750 ден, ама викам ај кој ќе бара. И така двечки нарачав без достава
https://www.sportvision.mk/obuvki/8388654-nike-sunray-protect-2-ps majki mislenje za ovie sandalcinja,dosega gi kupuvavme Ipanema no nema veke brojcinja vi blagodaram
Позади кај паркингот на зградата кај Афродита, Светот на биби,Доминос,Охридска банка, Елса...кај плоштадот Јане Сандански
Гледам нема засебна тема како кај бебе за каде да се купи за децата, па ве молам за предлог за очила за сонце за 5 годишно девојче. Кај бебе се спомна за Банз, но цената не ми одговара.