Ова е преку апликацијата. Од минатата недела, сега видов има и сега бројчиња. Ова 4 до 5. Дека се му зимам тој број од вајкики и му е таман ама овие поголемки ми личат малце.
Од практичен аспект какви купачи носеа вашите деца од 1 година?Дали оние модели што се како маичка и гаќи се практични?
Синко има 2 години. Му купив купаќи со долги ракави за горе, со заштитен фактор. Доле шорцеви од ист материјал ке земам. Гледав тие едноделни со патент ама кога ке менувам пелена ке треба цел да го соблекувам. Во вода само со купаќи, кога ке излезе по памперс и маичка.
Од каде купи со спф купаќи? Јас овие само ги видов во Џамбо,ама едноделни се и сложени ми се за пелена...
Од окаиди, 799 денари блуза. Долен дел ке земам деновиве. Ама и тие беа таа цена. Еве каква е, и такви ке земам за доле.
Сакам да му нарачам од овие ама да не направам утка со бројот. Има наик патики 27ца и сега баш му го мерев ноџето на влошката и има еден прст празно место. На сандаливе ист им е калапот со патиките или треба помал број?