Сте користеле ли вакви сандалчиња? Колку се практични,особено за на плажа? И дали знаете кај да најдам вакви шушкави торбички со врвки(за транспорт на играчки до плажа ) оваа ми е премногу патриотска
Кацига исто од Кам има мојов од лани, катастрофа е, по сликава истата ми стои. Секако нека си види @An-na ама јас не сум да има колку да има Зара имаше, види на страната. А што па ако се прави, машина пере, можеш само гумени чизмички да му облечеш Сандалите се катастрофа за мало дете, или па мојов не знае да иде со вакви. Јас сум уште за строго затворено ноџе, или па мојов дека само брза негде па така мислам Со такво торбуле ништо не правиш за играчките од плажа. Во торба за на плажа му ги збирам на мојов, од Џамбо е, а мислам и такво ранче како што бараш има.
@emkaemka Ма не е за тоа што се прља, него ја носам рано и мокра е тревата. Си ги мокри газето и колениците. Утоп е.
имам профи кацига )ја платив околу 2000), а го зедов и овој сет. Кацигата не е ништо полоша од таа. Убаво е заштитена со стиропор и брка работа. Може горната пластика е помека, ама внатрешноста е солидна. мојава трча со вакви папучи
Не е до парите, него тоа горе е многу никакво, не е ни пластика, тенко ко лист хартија, па и каишките се крути, пластичето за затегнување не држи..
Ми треба помош. Кај да најдам вакви кукли во мк. Има на али ама желба за роденденот и е, па ако има некоја видено низ мк
Супер акција во зегин. Еуцеринов на 30%, мераци и дека со пумпица. Пробан на мене сега, супер се размачкува, не остава бело, кожата мека,мирис некој нема.