Поклон ни се за роденден....не знам цена. Ја имаме истата ...мислам дека 50 ден. ја начекав...по локални маркети кај нас може да се најдат...Исто и друго списание ИГРАЈ мислам се викаше 3 весничиња 50 ден со лепило и украс за врвки на патики гратис...И баш се интересни како за дечиња од 3 год до 5-6год....Јас секогаш кога начекам нешто,земам. Ќе ви ги сликнам и ставам подоцна.
Фала. А пак мене не ми прави ептен ќеиф, демек за роденденот го земавме (но имаме време) зашто сукњичката што ја сакав немаше број, па маж ми ме убеди да не се замараме многу и ова да го земеме. Е маж не се замара, ама јас?
Еве дури сега стигнав ...заспа момето. 3те Играј списанија со лепилото и украсите за патики 50 ден...иако пишува дека едно е 50 ден...искрено кога го земав мислев дека е само 1 списание,бидејќи беа спаковани.Е сега постари изданија и затоа ефтино ги даваат, ама имаат убава содржина. И внатре ви сликав неколку страници. И ова е интересно да се составуваат животни од делови...не памтам само цена одеше со гратис ножичка. И ова 50ден.